Geneo+

Welkom bij Beauty Salon Inge,  sinds 1994 uw schoonheidsspecialiste in Tegelen!

Because you're beautiful!

Geneo+ huidverbetering

Het eerste apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met het GeneO⁺ apparaat wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid! Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd.

Direct resultaat

Effectieve formules en behandelingen geven een direct en langdurig aanhoudend resultaat om de huid te revitaliseren, te zuiveren en te verjongen.

Gepersonaliseerd

Een apparaat met verschillende technologieën die gebruikt kunnen worden om elkaar te versterken en te beantwoorden aan de wensen van uw klant.

Aangenaam

Geteste en goedgekeurde technologieën, ontwikkeld om het natuurlijke herstelmechanisme van het lichaam te stimuleren zonder oncomfortabel gevoel.

Het GeneO⁺ apparaat werkt in 3 fases die in 1 behandeling worden uitgevoerd:

  • OxyGeneo epidermale behandeling
  • TriPollar dermale behandeling
  • Ultrasound transdermale behandeling

Because you're beautiful!

Hallo, ik ben Inge. Sinds 1994 uw schoonheidsspecialiste in Tegelen!

Because you're beautiful!

Mijn behandelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Overige behandelingen

Wimpers verven

Harsen

Epileren

Oneffenheden wegbranden

Wenkbrauwen verven

Peelings en maskers

Because you're beautiful!

Producten

Ik werk uitsluitend met zeer gerenommeerde merken als Medex, Pune en academie alsmede apparatuur van Nem Products en Geneo+.