Reinigende behandeling

Welkom bij Beauty Salon Inge,  sinds 1994 uw schoonheidsspecialiste in Tegelen!

Because you're beautiful!

Reinigende behandeling

Regelmatig cosmetisch reinigen van uw huid maakt uw huid zuiver en is de basis van een stralende en gezonde huid, die u het fijne gevoel geeft van een jonge, gladde en zachte huid.

Vernieuwing
Iedere 4 weken heeft uw huid zich vernieuwd, omdat de cellen die onder in de huid liggen een reis omhoog naar de bovenkant van de huid maken waar ze uiteindelijk worden afgestoten. Dit is een continu proces, dus het is duidelijk dat uw huid altijd in topconditie moet zijn om deze celvernieuwing tot op oudere leeftijd zo optimaal mogelijk te kunnen blijven verrichten. Net zo vanzelfsprekend is het, dat deze cellen – die van onderaf naar boven zijn gekomen – zich vermengd hebben met zaken als talg en transpiratie en tot in de diepere lagen van de huid verwijderd moeten worden. Dit is weer iets anders dan een “dieptereiniging”; dit is een specifieke behandeling die wekelijks moet gebeuren. En wilt u er zeker van zijn dat u er alles aan doet om te voorkomen dat uw huid dof en “ouder” wordt, dan is het aan te raden om regelmatig ook nog een peelingbehandeling te ondergaan. Dan weet u zeker, dat alle dode cellen met alle ongerechtigheden weg zijn. Zo blijft uw huid zuiver, waardoor een optimale vernieuwing kan plaatsvinden. Het is eigenlijk allemaal zo vanzelfsprekend, als je bedenkt hoe dit proces verloopt.


Medex

Medex heeft een prachtige, specifieke methode ontwikkeld, die wij i.p.v. “reinigingsfase” liever de “voorbereidende fase” noemen. Want zo’n zuivere huid heeft nog meer voordelen, dan hierboven genoemd: uw voedende crèmes kunnen beter in de huid trekken, wanneer u die barrière van talg en dode cellen heeft verwijderd.

Because you're beautiful!

Hallo, ik ben Inge. Sinds 1994 uw schoonheidsspecialiste in Tegelen!

Because you're beautiful!

Mijn behandelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Overige behandelingen

Wimpers verven

Harsen

Epileren

Oneffenheden wegbranden

Wenkbrauwen verven

Peelings en maskers

Because you're beautiful!

Producten

Ik werk uitsluitend met zeer gerenommeerde merken als Medex, Pune en academie alsmede apparatuur van Nem Products en Geneo+.