Producten

Uitsluitend wordt er gewerkt met zeer gerenommeerde merken als Medex, Académie, PUNE en apparatuur van Nem Products.

Bronz’Express Magic Radiance Drops
De zelfkleurende druppels met Aloë Vera worden eenvoudig gemengd met de dagelijkse verzorging en geven de huid een natuurlijke ‘tan’. Zorgt voor een bruine teint gedurende langere tijd. Bevat geen zonnefilters en beschermt de huid niet tegen schadelijke effecten van de zon. GEBRUIKSAANWIJZINGEN Meng een paar druppels met een crème, serum of andere huidverzorging en masseer het licht in op de huid. Vermijdt de haargrens en de wenkbrauwen. Was na gebruik de handen met koud water. Voor het gelaat worden 2 tot 3 druppels geadviseerd en voor het lichaam 5 tot 6 druppels. Gebruik het product het gehele jaar door voor een gewenste stralende teint.
Papaya test

Zeer zachte & zuivere dagcrème

 • Maakt droge en stugge huid weer soepel & glad.
 • Met verzachtende oliën en hydraterende bestanddelen.
 • Met uv-filter.
 • Verrijkt met papaya-extract(1).

Huidtype
Voor de droge tot zeer droge huid. Ook zeer geschikt voor de zeer gevoelige en verwaarloosde huid.

Verpakking  50 ml

Gelée Royale Gel

Een echte S.O.S. gel! Herstelt iedere vorm van aangetaste huid. Na een paar weken zult u reeds ervaren dat de huid rustiger wordt en er een echte verbetering is opgetreden. Samen met ‘Actiprotin’ is dit het meest actieve preparaat op cosmetisch gebied. Gelée Royale Gel ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder – zoals de naam al zegt – het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals het propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen “verwaarlozing” of “verminderde conditie” van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc.

Het Medex-laboratorium heeft hiermee een revolutionair product ontwikkeld, met een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen van de huid. In de receptuur heeft Medex de naam Gelée Royale Gel nog meer eer aangedaan door extra honingcomponennen het Propolis-extract, de “kluisdeur” in de natuur van de Royal Jelly, toe te voegen. Omdat van Propolis-extracten bekend is dat zij zowel anti-bacteriële als ook anti-inflammatoire werking hebben, is deze gel ideaal voor de voor acne gevoelige huid, die op de goede weg terug is, bijv. na de Purus Acne behandelingsmethode. Een droge huid heeft wel eens behoefte aan meer vet. Deze cliënten adviseren we om eerst Gelée Royale Gel op te brengen, in te laten trekken en daarna een beetje dagcrème eroverheen aan te brengen. Iedere vochtarme huid knapt zichtbaar in korte tijd op. Ook `s zomers en na de vakantie, helpt Gelée Royale Gel bij het broodnodige herstel van de huid, dus ook zeker dan goed als kuurbehandeling te gebruiken!

 • Uw huid krijgt weer mooie fijne poriën.
 • Rimpeltjes, vlekjes en wallen vervagen aanzienlijk.
 • Verrijkt met het krachtige Royal Jelly en het Propolis-extract.

Huidtype: Geschikt voor ieder huidtype, met name voor de droge, vochtarme en onreine huid.

Verpakking: Pot 50ml.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik deze gel 2 keer per jaar als een kuur en u bent verzekerd van een mooie gladde huid. U kunt deze gel ook als nachtcrème en/of onder de dagcrème gedurende het gehele jaar door gebruiken.

Werkstoffen: Hamamelis Virginiana,Honey,Honey Extract,Hyaluronic Acid,Mel,Propolis Extract,Quercus,Royal Jelly

Dag- & nachtcrème inéén

Beschermende & voedende 24 uurscrème. Deze crème van Medex is een dag- en nachtcrème ineen. Een uv-filter zorgt voor bescherming overdag, terwijl aloë vera, vitamine E en diverse vochtbalans herstellende bestanddelen zorgen voor voeding en herstel gedurende de nacht.

 • Reguleert de vochtbalans.
 • Met uv-filter.
 • Verrijkt met aloë vera & vitamine E.

Huidtype: Voor ieder huidtype.

Verpakking: Tube 50 ml

Gebruiksaanwijzing: Elke ochtend en avond aanbrengen op de goed gereinigde huid. Bij extreem droge huid meerdere malen per dag aanbrengen.

Werkstoffen: Aloe Barbadensis,Butyrospermum Parkii,Cetearyl Glucoside,Titanium Dioxide,Tocopheryl Acetate

Gel de Liposome

Anti-ageing liposomen gel. Gel de Liposome is voor herstel van de huid en handhaving van de juiste vochtbalans, als preventie tegen voortijdige veroudering van de huid. Ideaal voor de vermoeide huid en tegen een doffe teint. Liposomen zijn voor te stellen als minuscuul kleine bolletjes/blaasjes die als een pakketje de werkzame stof omsluiten. Zo fungeren zij als een transportmedium dat de werkzame stof daar kan brengen waar deze stof zelf niet kan komen, b.v. door gebrek aan penetratievermogen of door inactief te worden door pH-verandering. De buitenkant van deze bolletjes bestaat uit fosfolipiden, die overeenkomen met de fosfolipiden waaruit het celmembraan voor een deel is opgebouwd.Gel de Liposome bestaat zelfs uit twee verschillende typen liposomen, waardoor zowel de vochtarme als de verouderende huid baat heeft bij deze gel. Deze niet-vette gel is overigens ook zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huidtypes. Gel de Liposome is transparant, daardoor goed te gebruiken als een “gel-masker” tijdens bezigheden.

Gel de Liposome dankt zijn naam aan de verschillende liposomen die zijn gebruikt om de diverse werkstoffen in de huid te brengen. De werking is velerlei: het bestaat uit vochtigheidsbalans herstellende bestanddelen, zoals natuurlijke honing, maar ook het zeer krachtige Royal Jelly en Centella Asiatica, dat zorgt voor het bewaren van het eigen huidcollageen. Bevat daarnaast een natuurlijke bron van Vitamine A, met als gevolg dat deze extracten ervoor zorgen dat vroegtijdige veroudering wordt stopgezet en zelfs herstel optreedt.

 • Vroegtijdige veroudering van de huid wordt stopgezet.
 • De huid herstelt zichtbaar.
 • Bevat liposomen(1).
 • Verrijkt met Hyaluronzuur, Royal Jelly & Centella Asiatica(2).

Huidtype: Geschikt voor ieder huidtype, speciaal voor de vochtarme & rijpere huid. Ook zeer geschikt als kuurbehandeling.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: ’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Daarna wordt als afsluiting de dag- of nachtcrème er overheen aangebracht.

Werkstoffen: Beta-Carotene,Centella Asiatica,Daucus Carota Sativa,Honey,Honey Extract,Hyaluronic Acid,Lecithine,Mel,Propolis Extract,Royal Jelly,Tocopherol

Iso Hydermios

Actieve nachtcreme voor een strakkere en zachtere huid, te gebruiken bij een vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid is het extract van roodalgen, waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: “IN de huid”. De roodalg wordt gewonnen in de oceaan rond Hawaii en heeft vochtvasthoudende en celvernieuwende eigenschappen. Hierdoor verbetert de barrièrefunctie en wordt de metabolitische activiteit verhoogd, waardoor de huid strakker en zachter wordt. De polysacchariden van deze roodalg geven de huid tevens een fluweelzacht gevoel.

 • Bevordert het proces van regeneratie en versteviging.
 • Verrijkt met het roodalg-extract.

Huidtype: Vochtarme huid.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: ’s Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Een actieve nachtcrème voor de vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid is het extract van roodalgen, waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: “IN de huid”.(2)De roodalg wordt gewonnen in de oceaan rond Hawaii en heeft vochtvasthoudende en celvernieuwende eigenschappen. Hierdoor verbetert de barrièrefunctie en wordt de metabolitische activiteit verhoogd, waardoor de huid strakker en zachter wordt. De polysacchariden van deze roodalg geven de huid tevens een fluweelzacht gevoel.

Werkstoffen: Algae,Caprylyl Glycol,Centella Asiatica,Hydrolyzed Wheat Protein,Lecithine

Crème Riche de L’Océan

Herstellende & beschermende 24-uurs crème die u helpt uw huid te beschermen tegen huidveroudering. Crème Riche de l’Océan is een Anti-Aging 24-uurs creme die een heerlijk vol huidgevoel geeft, geschikt voor de tere, droge en vochtarme huid. Algen en zeewieren hebben als geen ander te kampen met een enorme blootstelling aan uv-straling, wanneer de zon schijnt op de open oceanen. De beschermingsmechanismen van deze zeeorganismen zijn derhalve zéér geavanceerd. Het Medex-Laboratorium heeft uit de oceanen een anti-oxidatief trio samengesteld, o.a. op basis van algenstamcelextracten. Door dit te combineren met een Ecocert-emulgator en natuurlijke pro-vitamine A, die beide helpen de huidbarrière te herstellen van door uv-straling beschadigde huid, is een zeer krachtig anti-ageing product gerealiseerd.

 • 24-uurs marien elixer.
 • Met anti-oxidatieve algen- en zeewierextracten.
 • Voor ieder huidtype.

Huidtype: Voor ieder huidtype. Speciaal voor de droge & vochtarme huid.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: Crème Riche de L’océan elke morgen en avond aanbrengen op de goed gereinigde huid.

Protective Hydermios

Een voedende en beschermende dagcrème voor de vochtarme huid, rijk aan verschillende plantenextracten. Zorgt voor een zachte en beweeglijke huid. Speciaal aanbevolen voor bescherming tegen uitdroging ten gevolge van veel binnenshuis vertoeven; denk aan werk op kantoor, in de winkel, neonverlichting en cv. Dit zijn tegenwoordig de ergste vijanden van de huid. De huid veroudert hierdoor sneller dan bij de leeftijd past. Deze speciale dagcrème bestaat o.a. uit de meest zuivere oliën die denkbaar zijn om de huid zacht en beweeglijk te houden of te maken. Beschermt tevens tegen zon- en neonlicht door het uv-filter.

 • Zorgt voor een goede vochtbalans.
 • Met uv-filter.
 • Rijk aan plantenextracten en zuivere oliën.

Huidtype: Voor de vochtarme huid.

Verpakking: Tube 50 ml

Gebruiksaanwijzing: Thuis ’s ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Werkstoffen: Althea Officinalis,Chamomilla Recutita,Equisetum Arvense,Lactic Acid,Melissa Officinalis,Ononis Spinosa,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Salvia Officinalis,Serine,Sodium Lactate,Sorbitol,Titanium Dioxide,Urea

Cream Desensible

Actieve nachtcreme voor een strakkere en zachtere huid, te gebruiken bij een vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid is het extract van roodalgen, waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: “IN de huid”. De roodalg wordt gewonnen in de oceaan rond Hawaii en heeft vochtvasthoudende en celvernieuwende eigenschappen. Hierdoor verbetert de barrièrefunctie en wordt de metabolitische activiteit verhoogd, waardoor de huid strakker en zachter wordt. De polysacchariden van deze roodalg geven de huid tevens een fluweelzacht gevoel.

 • Bevordert het proces van regeneratie en versteviging.
 • Verrijkt met het roodalg-extract.

Huidtype: Vochtarme huid.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: ’s Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Een actieve nachtcrème voor de vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid is het extract van roodalgen, waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: “IN de huid”.(2)De roodalg wordt gewonnen in de oceaan rond Hawaii en heeft vochtvasthoudende en celvernieuwende eigenschappen. Hierdoor verbetert de barrièrefunctie en wordt de metabolitische activiteit verhoogd, waardoor de huid strakker en zachter wordt. De polysacchariden van deze roodalg geven de huid tevens een fluweelzacht gevoel.

Werkstoffen: Algae,Caprylyl Glycol,Centella Asiatica,Hydrolyzed Wheat Protein,Lecithine

Purus Night Cream

Een voedende nachtcrème met eigenschappen die de regeneratie van de huid en herstel van de vochtbalans ondersteunen en zorgen voor een zuivere huid. Daarom als moisturizer geïndiceerd, zowel voor de vette alsook gecombineerde huid. Purus Night Cream dringt in de onderhuid door en bevat natuurlijke extracten van mirre en kamille, waardoor onreine huid gekalmeerd wordt. Reeds na 7 dagen gebruik van Purus Night Cream ‘s avonds, en Cream Humedios ‘s morgens, zijn al spectaculaire resultaten waar te nemen. Purus Night Cream is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de overgevoelige en onreine huid en daarom een onderdeel van de “Purus Acne Behandelingsmethode”.

 • Ondersteunt de regeneratie van de huid en het herstel van de vochtbalans(1).
 • Kalmeert de onreine huid.
 • Verrijkt met Mirre & Kamille-extract.

Huidtype: Vette, onreine en acnehuid.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: ’s Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Werkstoffen: Chamomilla Recutita,Commiphora Myrrha

Cream Humedios

Deze beschermende dagcrème is speciaal voor de vette, onreine en gecombineerde huid. De crème is karakteristiek door zijn uitgesproken vochtigheidsbalans herstellende werking. Diverse actieve componenten van de crème zijn gericht op dit ene probleem. In deze tijd is de droogheid van de huid het grootste probleem, o.a. door cv en te veel binnenshuis vertoeven. Daarnaast is uitdroging vaak een probleem na een acnebehandeling. Het oplossen van beide huidproblemen is een specialiteit van Medex. Daarom is deze crème speciaal geïndiceerd bij de “Purus Acne Behandelingsmethode”; de vochtigheidsbalans wordt hersteld, zonder dat hierdoor het kalmerings- en uitdrogingsproces van de puistjes verstoord wordt. Een uv-filter zorgt voor bescherming tegen uv-straling.

 • Herstelt de vochtbalans van de huid.
 • Gaat uitdroging van de huid tegen.
 • Met uv-filter.

Huidtype: Voor de gevoelige, vette, onreine en acnehuid.

Verpakking: Tube 50 ml

Gebruiksaanwijzing: Thuis ’s ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Werkstoffen: Althea Officinalis,Chamomilla Recutita,Equisetum Arvense,Glycerin,Melissa Officinalis,Ononis Spinosa,Rosmarinus Officinalis,Salvia Officinalis,Serine,Sodium Lactate,Sorbitol,TEA-Lactate,Titanium Dioxide

Papaya day cream

Een beschermende, zachte en zuiverende dagcrème voor de droge tot zeer droge huid. Zelfs de huid die dik en leerachtig aanvoelt, vindt baat bij deze crème door de diverse verzachtende oliën. Papaya Day Cream bevat papaya-extract en is rijk aan vochtigheidsbehoudende bestanddelen. En natuurlijk bevat deze dagcrème bescherming tegen uv-straling.Deze crème is speciaal geschikt voor die huid die nergens tegen kan, of zeer gevoelig en verwaarloosd is. Doordat deze crème zo zacht en zuiver is en door de vochtvasthoudende elementen, verbetert de zeer moeilijke huid zichtbaar en de kans op een reactie is minimaal. Dit soort huiden zijn altijd ondervoed en wanneer ze te sterke werkstoffen krijgen, kan er een reactie worden verwacht. Laat deze huiden eerst maar wennen dat er iets met ze gebeurt. Later kunnen altijd nog meer specifieke actiefcrèmes worden gebruikt.

 • Maakt droge en stugge huid weer soepel & glad.
 • Met verzachtende oliën en vochtigheidsbehoudende bestanddelen.
 • Met uv-filter.
 • Verrijkt met papaya-extract & sheabutter(1) .

Huidtype: Voor de droge tot zeer droge huid. Ook zeer geschikt voor de zeer gevoelige en verwaarloosde huid.

Verpakking: Tube 50 ml

Gebruiksaanwijzing: Thuis ’s ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up

Werkstoffen: Butyrospermum Parkii,Carica Papaya,Cera Alba,Rosmarinus Officinalis,Titanium Dioxide

Papaya night cream

Rijke voedende nachtcrème. Een elastigenese nachtcrème die voedt en die de vochtbalans in de huid helpt te verbeteren o.a. door het rijke extract van papaya. Zeer belangrijk in dit product is de invloed van “jeugdbevorderend” Tinticosyn®, een revolutionaire vinding van Medex. Dit natuurlijke extract geeft een sterke ondersteuning bij het regeneratieproces van de huid, waarbij de aanmaak van diverse proteïnen uit de extracellulaire matrix gestimuleerd wordt.Papaya Night Cream is speciaal aanbevolen voor de droge huid. In combinatie met Cream Desensible zijn verbluffende resultaten te zien bij gevoelige huid die aantastingen vertoont van verschillende aard.

 • Verbetert de vochtigheidsbalans in de huid.
 • Bevat het “jeugdbevorderend’ Tinticosyn.
 • Verrijkt met het rijke Papaya-extract.

Huidtype: Droge tot zeer droge huid.

Verpakking: Pot 50 ml.

Gebruiksaanwijzing: ’s Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Werkstoffen: Carica PapayaCera, AlbaCitric Acid,Hyaluronic Acid,Mel,Tinticosyn

Volg ons op