Gelée Royale Gel

Een echte S.O.S. gel! Herstelt iedere vorm van aangetaste huid. Na een paar weken zult u reeds ervaren dat de huid rustiger wordt en er een echte verbetering is opgetreden. Samen met ‘Actiprotin’ is dit het meest actieve preparaat op cosmetisch gebied. Gelée Royale Gel ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder – zoals de naam al zegt – het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals het propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen “verwaarlozing” of “verminderde conditie” van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc.

Het Medex-laboratorium heeft hiermee een revolutionair product ontwikkeld, met een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen van de huid. In de receptuur heeft Medex de naam Gelée Royale Gel nog meer eer aangedaan door extra honingcomponennen het Propolis-extract, de “kluisdeur” in de natuur van de Royal Jelly, toe te voegen. Omdat van Propolis-extracten bekend is dat zij zowel anti-bacteriële als ook anti-inflammatoire werking hebben, is deze gel ideaal voor de voor acne gevoelige huid, die op de goede weg terug is, bijv. na de Purus Acne behandelingsmethode. Een droge huid heeft wel eens behoefte aan meer vet. Deze cliënten adviseren we om eerst Gelée Royale Gel op te brengen, in te laten trekken en daarna een beetje dagcrème eroverheen aan te brengen. Iedere vochtarme huid knapt zichtbaar in korte tijd op. Ook `s zomers en na de vakantie, helpt Gelée Royale Gel bij het broodnodige herstel van de huid, dus ook zeker dan goed als kuurbehandeling te gebruiken!

  • Uw huid krijgt weer mooie fijne poriën.
  • Rimpeltjes, vlekjes en wallen vervagen aanzienlijk.
  • Verrijkt met het krachtige Royal Jelly en het Propolis-extract.

Huidtype: Geschikt voor ieder huidtype, met name voor de droge, vochtarme en onreine huid.

Verpakking: Pot 50ml.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik deze gel 2 keer per jaar als een kuur en u bent verzekerd van een mooie gladde huid. U kunt deze gel ook als nachtcrème en/of onder de dagcrème gedurende het gehele jaar door gebruiken.

Werkstoffen: Hamamelis Virginiana,Honey,Honey Extract,Hyaluronic Acid,Mel,Propolis Extract,Quercus,Royal Jelly